contact

Ik wil contact

Heb je alle veelgestelde vragen hieronder al bekeken en heb je nog steeds een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!!

Email

alice@samenspelen.nl

Vuur je vragen op ons af!

Veelgestelde Vragen

Elke school, elke klas, elk kind tot met met groep 8 van schooljaar 2023/2024 kan meedoen.
Ja! Geen inschrijfgeld of iets. Wel moet jezelf het materiaal aanschaffen om je kinderboekenspel ontwerp te maken. En als je naar de finale komt op 4 of 5 november zijn de reiskosten ook voor eigen rekening.

In de 2de week van Oktober mag je via Zoom je prototype pitchen aan onze jury. In de 3rde week van oktober hoor je of jouw ontwerp is gekozen tot finalist. Je wordt dan uitgenodigd om 4 of 5 november naar het speelgoed festival te komen om je ontwerp aan de vakjury te pitchen.

Ook young adult boeken mogen gebruikt worden bij de ontwikkeling van een spel.

Ja zeker, dat mag! Alle kinderen tot en met groep 8 mogen zich aanmelden. 

Wij denken dat je een idee beter kan overbrengen als je een echt prototype maakt om te laten zien tijdens je pitch. Maar misschien is dat onmogelijk bij jouw ontwerp. Maak dan een uitgebreid plan met plaatjes & tekst zodat we precies begrijpen hoe jouw spel werkt.
Nou en of! Net als elke spel wat je in de winkel koopt. Doe hier goed je best op. Test het op je ouders, je vrienden, de buren, je sport maatjes etc. etc. Is het spel duidelijk? Begrijpt iedereen wat ze moeten doen na het lezen van de spelregels?
1. Het prototype van je kinderboekenspel 2. De spelregels
Het winnende Kinderboekenspel 2023 gaan we echt maken! Het wordt in productie genomen en in de speelgoedwinkel verkocht. Naast eeuwige roem en heul veul speelgoed word jij en je school ambassadeur van Goed Speelgoed en lezen & spelen.
Scroll naar boven